SM-kilpailut ideapark

Ideapark rokkasi SM-tunnelmissa

Rock- ja swingtanssien tuoreet suomenmestarit kruunattiin 13. toukokuuta 2017. SM-kilpailut järjestettiin keskellä kauppakeskus Ideaparkin vilinää, ja kisajärjestelyistä vastasi tällä kertaa Rocking Flames. 

 

Päivän mittaan lavalla kilpaili yli 80 paria. Yleisöä tapahtuma houkutteli parhaimmillaan satamäärin niin varsinaiseen katsomoon kuin kisa-alueen reunamille, josta oli mahdollista seurata huipputason tanssia maksutta.

Rocking Flames kahmi useita suomenmestaruuksia rock'n'rollissa. Juniori C -luokan voittoon tanssivat Siiri Luoma ja Jaakko Kuusisto. Kultaa saivat myös lapsi 2D -luokan Sara Hell ja Joonas Riikonen. Lisäksi Champion-luokan voitto tuli Rocking Flamesiin parille Laura Hell ja Niklas Hagel. Tyttöformaatioista voiton nappasi Terminaattorit. Näet kaikki kisatulokset linkistä. ().

Tuttujen tanssien lisäksi Ideaparkissa nähtiin jotakin aivan uutta, kun tapahtuman yhteydessä miteltiin ensi kertaa single- ja duorockin näytöskilpailussa. Singlerock tarkoittaa nimensä mukaisesti yksin esitettävää ohjelmaa. Duossa puolestaan nähtiin tyttö- ja naisparien ohjelmia. Virkistävän uudenlaisissa esityksissä oli käytetty luovuutta ja huumoriakin. Rocking Flamesiin ropisi runsaasti menestystä sekä singlessä että duossa.

Rocking Flames kiittää lämpimästi kaikkia osallistujia, talkooväkeä ja yhteistyökumppaneita, jotka tekivät upean kisapäivän mahdolliseksi!

 

KIITOS KIITOS KIITOS kilpailijat, tuomarit, toimitsijat, kilpailunjohtaja, juontaja sekä tärkeistä tärkein talkooväki. Ihan mieletön kisapäivä takana!!!

Olemme kiitollisia kaikille yhteistyökumppaneille, Ideaparkille ja Hannu Kuusistolle kisapaikan organisoinnista.  

 

- Hei Kaikki,

Nyt ilmoittautuminen päättynyt ja kilpailijat ovat tiedossa, yli 80 paria kilpailee päivän aikana.

Kilpailut alkavat klo 11.00 ja n. klo.16.00 alkaa loppukilpailut.

Kilpailuihin on vapaa pääsy. Järjestämme kuitenkin katsomon, johon voi ostaa tuolipaikan 10€:lla, tämä paikka on sitten koko päivän sinun :)

Myyntiin tulee myös kisapaitoja, 10€. Paikalla on myös onnenpyörä, jossa on huikeita palkintoja. Näillä tuloilla tuetaan seuramme nuorten liikuntaharrastusta. Ideaparkista löydät monenlaisia kahviloita ja ravintoloita, joten ei tule päivän aikana nälkä. 

Tule nauttimaan vauhdikkaista lajeista ja kannustamaan parhaat voittoon, ROCK ROCK!!

Laura Hell

 

Kilpailusta tiedot

Tule Talkooporukkaan! Laita viestiä kuinka voit meitä auttaa! info@rockingflames.fi

 

      

Kilpailun sponsorit

Tervens!
Olemme kolmen kaveruksen pienyritys Lempäälästä ja valmistamme makaronia, penneä ja fusillia pelkästä kikhernejauhosta ja vedestä! Pastamme on gluteenitonta, vegaanista, sekä täysin lisä- ja säilöntäaineetonta. Proteiinia kikhernepasta sisältää enemmän kuin naudanliha (21,7g/100g) ja kuitua enemmän kuin ruisleipä (11,5g/100g). Lisäksi hiilihydraatit ovat hitaasti imeytyviä, joten ähky ja verensokeripiikki pasta-aterian jälkeen on tuotetta käyttäessä historiaa. Pastamme pitää nälän loitolla pitkään ja se sopii myös diabeetikoille. Hitaat hiilihydraatit myös parantavat urheilusuoritusta ja proteiinia löytyy riittävästi, joten tuote sopii loistavasti urheilijoille ja painonhallintaan. Allerigisoivia tekijöitä ei juuri ole, koska raaka-aineena on ainoastaan kikhernejauho ja vesi! 

Hyville tyypeille - Maista pasta!

    

Kultakeskus Oy:n tuotanto jakaantuu kolmeen tuotelinjaan, hopeatuotteisiin, koruihin ja palkitsemistuotteisiin. Hopeatuotteiden ja korujen tuotantolinjat ovat valmistusteknisesti varsin erilaisia. Lähes kaikki valikoimissamme olevat hopea- ja kultatuotteet valmistetaan Hämeenlinnan tehtaalla. Myös pääosa tuotantotoiminnassa käytettävistä työkaluista on valmistettu omalla tehtaalla. Tuotantotoimintaamme kuuluu läheisesti myös tuotevarasto, lähettämö ja asiakaspalvelutoiminnat.

    

Habita Valkeakoski / Tampere

Meiltä saat aina välitysalan rautaisen ammattilaisen. Palvelussamme korostuu vahva paikallinen osaaminen sekä asiantunteva ja ammattitaitoinen välitystoiminta. Kun käännyt meidän puoleemme, tiedät, että asiasi hoituu. Tule toimistollemme kaupungin paraatipaikalle, niin palvelemme Sinua mielellämme.

    

Rantahotelli Waltikka sijaitsee puistomaisessa ympäristössä lähellä Valkeakosken kaupungin keskustaa. Kahden tunnin etäisyydellä rantahotellistamme sijaitsevat eteläisen Ruuhka-Suomen suurimmat kaupungit. Rantahotelli Waltikan läheisyydessä Valkeakosken monipuoliset liikunta- ja ulkoilupalvelut ovat helposti käytettävissäsi.