TryOut -päivä

TryOut -päivä

Nyt on mahtava mahdollisuus hakea seuran kilpajoukkueisiin tai esiintymisryhmään.

TRYOUT -PÄIVÄ 12.12.21 klo.12.00

Myös kevään harrasteryhmiin esim. onko aika nousta ryhmä tasossa seuraavalle.

Kilpajoukkue tähtää suomen kilpailuihin ja tavoitteena myös ulkomaan kilpalattiat. Kilpapuolella harjoitellaan tavoitteellisesti, sitoutuminen on todella tärkeää oman kehityksen ja joukkueen kehityksen kannalta. Valmentajat tekevät tarvittavat henkilökohtaiset treenisuunnitelmat ja kannustavat tekemään töitä oman kehityksen eteen. Kilpapuolella on myös tärkeää psyykkinen valmennus, jotta nuoren kasvaminen kilapilumaailmassa olisi mahdollisimman hyvä laatuista. Panostaminen kisapukuihin tulee kuvioihin, ne ovat isossa osassa tukien esiintymistä ja koreografiaa kilpalattioilla ja tuomarointia ajatellen.

Esiintymisryhmässä haemme kokemusta erillaisista esiintymisistä, tehdään erillaisia koreografioita ja pidetään hauskaa. Esiintyminen kasvattaa nuoren itseluottamusta ja rohkeutta. Kevätkaudella rakennamme ohjelmia, joita tavoitteena päästä esittämään kevään aikana. Esiintymisryhmä on myös hyvä pohja kilpailuihin tähtääville tai jo kilpaileville.

TryOut -päivänä täytetään ilmoittautumislomake, tämä ei sido vielä mihinkään. Ilmoittaudutaan ryhmään, johon haluaa pyrkiä. Vaihtoehtona myös harrasteryhmä kevätkaudelle.

TERVETULOA ROKIN MAAILMAAN :)

Lisätietoja antaa:

LAURA 0440 844 845 (päivisin ei pysty vastaan puheluihin, viestillä tavoittaa nopeiten)

HEIKKI 044 9893 212

info@rockingflames.fi