Rock’n’Swing-Tanssien Grand Prix-Kilpailut Tampere

Rock’n’Swing-Tanssien Grand Prix-Kilpailut Tampere

Kevätkauden toiset kilpailut käytiin Tampereella ikurin liikuntahallilla 19.3.2016.
Supertytöillä muutaman kuukauden kilpailutauko tuotti tulosta ja uudella joukkueella saavutettiin kulta. Upeasti hopean sai seuran Dynamiitti-joukkue. Formaatiot erottuvat upeasti kisoissa erillaisilla ja monipuolisilla tanssikuvioilla muista lajeista.

Rokkiparit suoriutuivat myös hienosti kisasuorituksista. PM-kisoihin huhtikuussa tähtäävät juniori-sarjan pari Jaakko Kuusisto ja Siiri Luoma, tekivät lähes puhtaan suorituksen. Muutama kohta hiotaan seuraavia kisoja varten ja varmuutta akrobatia-kuvioihin. Pari siirtyi vasta tämän vuoden tammikuussa juniori-sarjaan ja ovat hienosti saaneet junioriohjelman kasaan. Tampereella tuli kirkas kulta.

Lapsi-sarjoissa Lasse Virtanen ja Kerttu Jurvanen saivat 1D-luokassa kultaa, tämä pikkupari sulattaa kaikkien sydämet.
2D-luokassa seuran parit toivat jokainen mitallin kotiin. 1. sija Juha Helander ja Emmi Jurvanen 2. Eero Alhorinne ja Sonja Hovi 3. Jussi Helander ja Sara Hell. Tässä sarjassa oli kovin kilpailu sijoitusten suhteen, erittäin tasaväkinen sarja.

Fuskussa Eero Alhorinne ja Sara Hell voittivat hopeaa, samassa sarjassa oli myös omasta seurasta Oona Kytölä sijalla 4 ja Fiia Toivonen ja Emmi Nieminen sijalla 5. 
Ylemmässä fusku luokassa Sofia Saarinen ja Maria Mutikainen sijoittuivat pronssille ja upeasti 4. sijalle Jilla Mäkelä ja Elise Rosenqvist.
Fuskun yleisen D-luokan Kari Salminen ja Annika Tuimala sijoittuivat 7. sijalle. Tämän parin rohkeudesta ja heittäytymiskyvystä moni voisi ottaa mallia, upeaa!
Valmentajat kiittävät seuramme tanssijoita ja kannustajia.

Kokonaisuudessaan kisat olivat mukavat ja sujuivat ilman suurempia ongelmia, kiitos järjestävälle seuralle Spiralille.

- Laura, Petra ja Max

Formaatio Supertytot

Sara ja Emppu

Sonja ja Eero

Formaatio Dynamiitit

Fusku

Emmi ja Juha

Siiri ja Jaakko

Kerttu Ja Lasse

RSGP Tampere: formaatio Supertytot

RSGP Tampere: formaatio Dynamiitit

RSGP Tampere: Siiri ja Jaakko

RSGP Tampere: Kerttu ja Lasse

RSGP Tampere: Sara ja Emppu

RSGP Tampere: Sonja ja Eero

RSGP Tampere: Emmi ja Juha