Rocking Flames kevätjuhlat

Rocking Flames kevätjuhlat

Kasvun vuosi huipentui tunteikkaaseen kevätjuhlaan

Toukokuussa 2015 perustettu tanssiseura Rocking Flames juhlisti kauden päätöstä ja samalla yksivuotissyntymäpäiväänsä kevätjuhlassa hotelli Waltikassa 18.5.2016. Toimintavuoden aikana moninkertaiseksi kasvanut harrastajien sekä harrastajien perheiden ja tukitiimiläisten joukko täytti salin lähes ääriään myöten täyteen.

Illan aikana Waltikan lavalla nähtiin yli kymmenen esitystä aina pienimmistä saturokkaajista kilpapareihin ja formaatioihin. Vaikka tunnelma oli seuralle tyypilliseen tapaan liekehtivä, muutamilta ilon ja liikutuksen kyyneliltäkään ei vältytty. Erityisin kiitoksin seura muisti monitoimipuuhanaista Jaana Nuorelaa, joka on sinnikkäällä ja innokkaalla talkootyöllään edistänyt seuran toimintaa vuoden aikana. Myös seuran hallitus ja muu runsas talkooväki sai ansaittua tunnustusta työstään rockin hyväksi.

Vuoden rokkikamun tittelin saivat tytöistä Elsa Lumme ja pojista Eero Alhorinne. Rokkikamut ovat kaikkien kavereita ja tiimityöskentelijöitä, joilla on treeneissä positiivinen asenne. Kiitoksissaan puheenjohtaja Laura Hell muisti myös hotelli Waltikkaa ja Valkeakosken liikuntapistettä, jotka tulivat vuoden aikana apuun, kun sopivista treenipaikoista oli pulaa.

Suurimmat kiitokset onnistuneesta vuodesta kuuluvat puheenjohtaja Lauralle ja valmennustiimi Petralle, Maxille ja Sallalle, jotka pitävät toiminnan käynnissä. Tästä on hyvä jatkaa kesätreenihin ja tulevaan kauteen – odotettavissa on entistä suurempia rokkiliekin leimahduksia.

 

Kevätjuhlat 2016