Rock & Roll

Acrobatic Rock´n´Roll on vauhdikas tanssiurheilulaji. Sitä pystyyn harrastamaan omaksi iloksi tai jopa tavoitella kansainvälisille kilpalattioille. Tanssimuotoja on perinteinen paritanssi tai formaatio, josta löytyy tyttö, lady tai juniori-sarjat. Formaatio tarkoittaa ryhmäkoreografiaa.

Lajina rokki on vauhdikas, jossa monta elementtiä yhdistyy. Notkeus, lihaskuntoa, motoriikkaa ja ennen kaikkea tanssin iloa. Aloittelijana et tarvitse näitä elementtejä vaan ne opitaan tunneilla. Joten kaikki voivat tulla hasrrastamaan. 

Musiikki on monipuolista ihan perus elviksestä nykymusiikkiin, joista vaan löytyy rytmi :) Rokissa tehdään aina koreagrafia ja peruselementit pitää löytyä, mutta tästä lisää tunnilla!

Suomessa 90-luvulla oli rokin kulta-aikaa ja suuri notkahdus on tullut 2000-luvun alkupuolella, mutta nyt ollaan kovassa nosteessa. Euroopassa laji on suuri, paljon harrastajia  ja tänä vuonna Rion Olympialaisissa esiteltiin laji, joten suuret on tulevaisuuden tavoitteet päästä isoille lavoille myös me Suomalaiset!

Formaatio Supertytot

Siiri ja Jaakko

Formaatio Dynamiitit